Ledig vecka i solen...

Publicerad 2008-04-24 23:13:26 i Allmänt,

Skönt att vara ledig när solen värmer så på vår balkong. Det är underbart att vara ledig. Tankarna har vandrat många mil när jag gassat i solen. Mycket att tänka på och många funderingar. Men framtiden är värd att få lite extra uppmärksamhet ibland. 
Vi har iallfall fått vår nya soffa, ett rent helvete var det att sätta ihop den och ännu värre var det med tyget. Men nu står den där och de nya kuddarna och filten är på sina platser. Gardinerna är uppe med, det blev verkligen jättefint och mycket ljusare än innan. Just nu har vi så lite möbler så flyttar jag något blir det tomt på ett annat. Men vi hinner nog handla så småning om. Lite tavlor måste upp. Ska göra några förstoringar från vår resa.
Christian är ledig hela helgen så det ska bli skönt att ägna oss åt varandra. I morgon ramlar lönen in på kontot så vi tar nog en runda på stan. Kanske en mjukglass på bryggan vid fyrisån. Härligt!

Om

Min profilbild

Karin Swaij

Kreativitet. Konst. Inredning. Christian & Timoteij. Uppsala. Resor. Hälsningland. Fika. Kalifornien. Fru. Inspiration. Lycka.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela