FYND! Lemon Squeezer Citruspress.

Publicerad 2012-10-31 11:37:54 i Allmänt,

Lemon Squeezer Citruspress, fynd från Uppsala Stadsmission för 25 kronor. Älskar verkligen färgen och att den är emaljerad, bättre kan det inte bli! Letade upp pressen på nätet och hittade den på "Bagaren och Kocken" för 149 så där tjänade jag in någon krona. Ett stort minus dock är att jag även blev sugen på limepresssen och apelsinpressen som också gick att finna på den hemsidan :) Köpte också med mig hem två rektangulära linnedukar med spetskant som kommer att bli en kudde, kanske med ett broderi på man vet aldrig. Hela kalaset gick på 85 kronor!
 
Just nu sitter jag med en kaffe och håller tummarna för att det ska gå bra för Christian idag när han skriver sina tentor! Du vet vad jag har sagt älskling, du är bäst! Smartare människa får man leta efter!

Igår började jag på en av julklapparna, till vem och vad det är en hemlighet såklart! Men jag kan säga att det går bra än så länge och att det är roligt att jag kommer ihåg hur man gör :)
 
Ha det fint och halka inte, vilket jag var väldigt nära på idag! Tur man har surfat så man vet hur man håller sig på fötterna :)
 

Om

Min profilbild

Karin Swaij

Kreativitet. Konst. Inredning. Christian & Timoteij. Uppsala. Resor. Hälsningland. Fika. Kalifornien. Fru. Inspiration. Lycka.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela