27 juli 2011: Mycket att göra!

Publicerad 2011-07-27 20:19:14 i Allmänt,

Efter jobbet idag så drog vi iväg till tippen där vi både skänkte till bättre behövande och slängde en massa saker. Bli inte oroliga fina vänner, vi har inte slängt något vi fått i present :) De finaste sakerna jag har här hemma är från nära och kära. Jag brukar fundera på hur ni kan välja saker som jag tycker så otroligt mycket om. Det känns skönt att veta att ni känner mig så väl!

I morgon ska jag plocka ned min fina matservis i en låda som vi plockar med oss upp till Ljusne på Fredag. Känns bättre att ha den där faktiskt. Tar även med mig alla mattor som jag fått av mormor eftersom det blir lättare att tvätta dem där uppe än här.

Har handlat lite på rean här sedan lönen damp ned på kontot, ja jag vet jag åker snart. Men jag kan inte motstå lockelsen ibland. Jag har bland annat köpt ett par nya jeansshorts, ett linne, även ett par chinos (dock inte rea) och lite annat smått och gott!

På Fredag åker vi som sagt upp till Ljusne där vi ska äta middag hemma hos bästa mormor och morfar! Längtar och ser mycket fram emot detta! Mamma och pappa är på kryssning, vilket jag unnar dem som de har jobbat och byggt i stugan! De behöver semester!

Sov gott alla!

Om

Min profilbild

Karin Swaij

Kreativitet. Konst. Inredning. Christian & Timoteij. Uppsala. Resor. Hälsningland. Fika. Kalifornien. Fru. Inspiration. Lycka.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela