Uppsatsskrivande...

Publicerad 2010-04-21 15:53:17 i Allmänt,




Ska skriva uppsats om Stig Lindberg och hans underbara formgivning. Samtidigt försöker jag vinna över vädergudarna så jag kan gå ut och spraya mina konservburkar snart. Har bytt om två ggr men insett att det inte är någon idé i storm! Det som är bra är att jag kan krypa ihop i soffan med en kopp te och nörda mig in i Stig Lindbergs formvärld. Glasögonen på bara!

Min 25 årsdag börjar närma sig, ser fram emot kalaset :) Mamma kommer hit nästa vecka, då blir det planering. Saknaden av frankrike visar sig i form av läckra rosa macarons, hoppas bara att jag lyckas med dom. Men kan man verkligen misslyckas med maräng och choklad? :) Tror inte det.

Jag ska färga denna blogg med lite konst här framöver, kanske lite Lindberg, eller mycket beror på hur mycket jag vill dela med mig :) Fick tips av bibliotekarien om vart jag kan köpa Linbergs berså billigt! Till sommaren hoppar jag in i bilen och drar runt på loppis, då jag hoppas på många fynd. Förhoppningsvis lite 50 tal, ljuva 50-tal...

Soo long...

Om

Min profilbild

Karin Swaij

Kreativitet. Konst. Inredning. Christian & Timoteij. Uppsala. Resor. Hälsningland. Fika. Kalifornien. Fru. Inspiration. Lycka.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela