28/12 hemma igen

Publicerad 2010-12-28 19:35:13 i Allmänt,




Julen är över för denna gång och nu ser jag fram emot nyårsafton och allt roligt som kommer härnäst. Julen spenderades hemma i Ljusne med hela familjen. Underbara ni, ser er inte tillräckligt ofta! Har iallafall många fina julklappar med mig hem, tack så mycket för allt! Hann med rätt mycket när jag var hemma iallafall trots väder och allt. Uppesittarkvällen den 23:e blev dock inte som vanligt då plastsvärfar låg på sjukan och halva familjen var i Sthlm, men vi gjorde det bästa av situationen iallafall.

Vi tackar de fantastiska killarna som hjälpte oss att dra igång bilen innan vi åkte till Hälsingland den 22. Utan dem hade vi behövt packat om och ta bussen. Hur tackar man dem egentligen?

Idag har jag och Christian hängt runt på stan hela dagen och fyndat, ätit och haft det härligt. Måste fixa så vi får mer utrymme i garderoberna nu :) Rean var bra för oss i år. Fick ett presentkort av C i julklapp på en klocka så det fixade vi idag och nu sitter den på armen. Jättenöjd och väldigt tacksam!

Nu ska jag koka kaffe och rycka C i tårna så det blir lite fart här hemma igen!

Om

Min profilbild

Karin Swaij

Kreativitet. Konst. Inredning. Christian & Timoteij. Uppsala. Resor. Hälsningland. Fika. Kalifornien. Fru. Inspiration. Lycka.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela