Kreativiteten spirar på Klockargatan!

Publicerad 2010-02-12 12:46:28 i Allmänt,



Det har pysslats lite här hemma i dagarna, hittade tre gamla ramar från stugan som jag målade vita. Sedan kom jag på att jag hade några gamla tapetprover som jag fått för länge sedan. Det resulterade i dessa tre små tavlor som får husera på väggen i hallen. Blev riktigt lyckat, dock hänger de nu under varandra och inte i denna kombination. Iblan där ens fösta tanke att man ska åka och köpa nåt när jag man känner sig kreativ. Men leta runt i lådor så hittar man det mesta, och vad är inte roligare än när man kan tillverka något själv? Ta tillvara på det gamla och gör om och spar på naturen, det är bra.

Helgen går i studierna tecken då det ständigt dricks kaffe och hjärnan går på högvarv. Sambon jobbar och står i idag, ikväll väntar då en härlig stund med vänner och god mat. Man måste få ha lite skoj ibland. Jag tittar ut genom fönstret och blir inte allt sugen på att gå ut idag, längtar till våren då man kan sitta ute på balkongen med en kaffe i handen och lyssna på fåglarna...

Var på kören med Caroline och Heinz igår, man blir glad av att bara se dom. Ser fram emot en ny härlig termin tillsammans med alla i kören samt en avlsutning på Berwaldhallen nice :)

Trevlig helg, KARIN







Om

Min profilbild

Karin Swaij

Kreativitet. Konst. Inredning. Christian & Timoteij. Uppsala. Resor. Hälsningland. Fika. Kalifornien. Fru. Inspiration. Lycka.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela