I love my touch diamond!

Publicerad 2008-07-24 20:43:12 i Allmänt,

Ja då har jag den i min hand, min älskade touch diamond mobil! Nu måste jag lära mig den också :) Men det går bättre och bättre iallafall... Snygg är den hursomhelst.

Fick eld i baken då Emelie har varit ute på en springrunda så nu har även jag insett att något måste göras.  Christian springer redan så om jag ska hinna med honom är det bara att sätta igång. Hittade ett par snygga löpskor på rean så nu finns ingen återvändo. Nu ska jag bara vänta ut min onda nacke. Vet inte vad det är för fel men jag hoppas det går över snart.

Ja nu har iallfall sommaren kommit. I två dagar har vi nu varit och badat vid Skarholmen, underbart! Har läst ut triologin om Dave Peltzer som skrev  "pojken som kallades det". Jag vet att jag ligger efter några år men det är efter jorden runt resan som jag började läsa igen och nu läser jag som en bokmal.

Två härliga dagar har vi nu haft tillsammans. I morgon ska Christian jobba. Men någon måste ju göra det med. Själv har jag semester ;) Men i morgon kväll ska vi iväg och hoppa från några klippor.

Bye bye

Om

Min profilbild

Karin Swaij

Kreativitet. Konst. Inredning. Christian & Timoteij. Uppsala. Resor. Hälsningland. Fika. Kalifornien. Fru. Inspiration. Lycka.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela