14 aug 2011: Lämnar Uppsala...

Publicerad 2011-08-14 22:50:39 i Allmänt,


Bästa städarna, men Meja hinner med lite pussar också!

 

Ja då var vi utflyttade från Klockargatan och våra hyresgäster är varmt välkomna hem till oss. Känns konstigt att överlämna den i någon annans ägo ett tag framöver. Men den finns ju kvar och jag har förtroende för dem som kommer att bo där. Är magkänslan bra måste det väl vara bra också!

Vi hade aldrig klarar av allt som behövdes göras om vi inte fått hjälp av våra fina vänner! Frida, Henrik och Meja hjälpte oss hela Lördagen, STORT tack ska ni ha! Det var mycket som skulle göras men nu skiner lägenheten som aldrig förr. Köpte till och med sängkläder på IKEA som jag lade på sängen. Frida hade med sig handdukar och jag inhandlade också en ny diskborste och trasor. På de två borden lämnade vi en fin ciderflaska med två glas och en stor bukett med blommor som mamma tog med sig från mormors trädgård. Lämnade även alla våra växter kvar i fönstren. Jag tror att de kommer att trivas hemma hos oss!


Tog farväl (eller som jag sa på återseende) av Christians mamma och börje samt Christine, kanske ses vi om några månader i landet långt där borta! Sedan hägrade också ett tårdrypande pusskalas hemma hos familjen Westberg/Sjödin. Fick många pussar och kramar av Meja, tack också för de fina presenterna. Frida kunde jag inte ens titta på för då började jag gråta, kommer att sakna henne massor! Henrik ta hand om mina tjejer! Jag hoppas verkligen att ni har möjlighet att komma och hälsa på oss i Long Beach, vi kommer att ha det så kul. Frida du vet vad som väntar när jag hämtar dig på flygplatsen!

Om

Min profilbild

Karin Swaij

Kreativitet. Konst. Inredning. Christian & Timoteij. Uppsala. Resor. Hälsningland. Fika. Kalifornien. Fru. Inspiration. Lycka.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela