Formex!

Publicerad 2008-08-28 18:38:18 i Allmänt,

Jag vaknade klockan sju i morse av att hela himlen hade öppnat sig men tack och lov så lungade det ned sig efter ett tag. Runt nio tog jag tåget till Sthlm där jag efter många om och men lyckades ta mig til rätt pendeltåg med rätt biljetter till Älvsjö och Formex mässan. Jag väntade sedan in Johanna från kursen och vi banade iväg till mässan.
Jag har fått massor av inspiration nu från allt ifrån tyger, blommor, ljus, papper och allt möjligt. Det kliar i fingrarna och man vill så gärna vara med och fixa.
Åt en räkmacka till lunch mycket god. Man blir hungrig av allt tittande. En mycket rolig dag och vi har träffat många trevliga människor, fick med mig massa påsar med tidningar och annat. Det fanns mycket att smaka på med, godis, härlig choklad, skorpor. En gubbe ropade efter oss att vi skulle tänka på midjan, kul gubbe! haha. En kvinna som ställde ut sa att snart kanske det är någon av oss som står där. Ja det vore inte dumt.
Vi hade dock trott att det skulle vara mer rum och möbler men mässan föll oss i smaken ändå. Nu är det bara att se fram emot Hem 2008, hoppas den blir kanon med.

Nu väntar tre dagar ledigt tillsammans med Christian. Det ska bli superskönt. Någon kväll ska vi ut med våra Florensbor för de ska tillbaka dit snart och vi måste hinna säga hej då till dem. Vi har ju blivit nedbjudna så det ska vi inte tacka nej till. Hoppas vi kommer iväg bara...

See ya...

Om

Min profilbild

Karin Swaij

Kreativitet. Konst. Inredning. Christian & Timoteij. Uppsala. Resor. Hälsningland. Fika. Kalifornien. Fru. Inspiration. Lycka.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela