Måndagsmorgon!

Publicerad 2013-03-25 08:39:56 i Allmänt,

Hit längar vi nu, fina vår du är så välkommen!
 
Måndagsmorgon och Christian har precis dragit iväg till Eko men han kommer hem til lunch igen så det är skönt. Jag blir hemma idag då vi inte rikigt fick ihop det med lilla T denna dag, men jag planerar att läsa hemma istället. Tack och lov så har jag ju alla böckerna som jag behöver! Ikväll blir det till att packa inför Vemdalen och lilla vaplens vecka i Ljusne med Norisen! Timoteij kommer att älska att vara där men sedan ska det bli skönt att ha henne med oss igen :) Antar att de som kommer få det svårast är nog husse och matte, haha
 
Även om vi hade en kort morgon tillsammans idag så hann vi ändå med att prata lite om bröllopet. Vendela har nu en aning om vad vi gillar för låtar, så det börjar lösa sig där.  Tack också fina du för dina tips! Dock vet jag inte riktigt hur många låtar vi kan ha med under vigseln. Vi ska ringa prästen till veckan och höra lite mer sedan boka upp en tid för lite samtal inför vigseln. Tror det kommer att bli någon gång under april så då klarnar det kanske lite för oss. Vi funderar även på att filma vigseln och lite under festen, är det någon som har en filmkamera till låns så hör av er! Om inte så har vi länge velat ha en själva så vi kan filma våra äventyr ute i världen så det kan hända att vi köper en lagomt till bröllopet.
 
Det är tur vi känner till många talanger som gärna ställer upp för oss med planeringen och allt runtom bröllopet! Er hjälp är ovärderlig!
 
 

Om

Min profilbild

Karin Swaij

Kreativitet. Konst. Inredning. Christian & Timoteij. Uppsala. Resor. Hälsningland. Fika. Kalifornien. Fru. Inspiration. Lycka.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela