27 maj 2011: Fredag!

Publicerad 2011-05-27 15:58:36 i Allmänt,

Citronmelissen jag köpte till min födelsedagstårta är fortfarande fin! Lönar sig att handla ekologiskt!


Så då var det Fredag eftermiddag, tentan ligger och lurar på skrivbordet, och själv ser jag fram emot en ledig helg! Ikväll ska vi bara ha det bra, äta god mat och planera USA. I morgon är det flytt för Christians mamma och Börje hit till Uppsala. Så i morgon blir det arbetsbyxor på.Vi har varit till lägenheten idag och satt igång kyl och frys. Men allt var iallafall i sin ordning!

Idag har vi varit på IKEA och ätit mat, hinner bara utanför dörren så är jag hungrig så det är tur det finns billiga alternativ. Sprang runt i lite butiker på Gränby, men vi håller hårt i pengarna. Vår tid kommer, visum prio ett! Kanske kan vi sätta oss på balkongen idag med en kopp te, solen är snart framme och det tycker vi mycket om!

Till veckan skulle mamma ha kommit hit, men verkligheten kom ikapp oss och jag måste jobba. Får ta det en annan gång, men jag saknar dem där hemma mycket nu så jag skickar en massa kramar hem till Ljusne! Dock är jag ledig i midsommar, underbart! Hur kan man fira midsommar utan att sätta sin fot i Maråker?

Ha en fin fredagskväll!

Om

Min profilbild

Karin Swaij

Kreativitet. Konst. Inredning. Christian & Timoteij. Uppsala. Resor. Hälsningland. Fika. Kalifornien. Fru. Inspiration. Lycka.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela