Examen!

Publicerad 2008-11-10 22:39:03 i Allmänt,

Idag kan jag kalla mig för inredare. Skolan är slut och snart har jag ett diplom i mina händer. Snart känns inte som en hit. Självklart vill man ha det nu och titta lite på det. Alla redovisningar gick bra idag. Är supernöjd. I morgon ska jag fixa med min portfolio och få ordning på allt. Måste också skriva upp vad som fattas. Pennor och ny skalinjal är högst på listan.
Sorgligt med sista dagen på skolan, lite tårar men vi ses snart igen. Sofia är inbokad på fika nästa vecka. Underbara vänner har jag funnit och har lärt mig massor. Nu ska man bara ut i arbetslivet. Men som tur är så är idéerna många.
Men den 12 januari är det skola igen. Då är det dekor och reklam som gäller. Det är så roligt allt det här. Vill lära mig massor. Tror jag måste gå som lärling hos mina bröder så jag lär mig tapetsera och lägga golv och sånt. Inte minst spika med en hammare :)
Tittade på Simon and Thomas på 3:an idag och de var fullkomligt galna men det blev bra till sist. Även om jag inte skulle komma mig för att kombinera de färgerna. De är roliga och antagligen vet de vad de gör annars blev det nog pannkaka av alltihop.
Man kan ju tro att man blir trött på inredning när man tänker på det så mycket. Men inte då jag vill bara veta mer. Jag har funnit mitt kall, haha

I morgon ska jag och Christian på visning på en lägenhet. Håll tummarna för oss att vi vinner budgivningen! Vill ha den!

Sov gott...

Om

Min profilbild

Karin Swaij

Kreativitet. Konst. Inredning. Christian & Timoteij. Uppsala. Resor. Hälsningland. Fika. Kalifornien. Fru. Inspiration. Lycka.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela