Snö!

Publicerad 2012-11-29 00:09:15 i Allmänt,

Hon kör slut på oss helt enkelt! Men hon är mysig våran Timoteij, speciellt när hon varit och lekt av sig ute i snön  <3

Det har varit dåligt med uppdaterandet här några dagar eftersom jag är mitt i min tentavecka och dagarna bara rullar på. Idag har det iallafall kommit upp lite julpynt, snart är det äntligen december! Timoteij mår jättebra och hon trivs med alla hundarna i kvarteret. Malte, Ludde och Wilma låter henne leka med dem, vilket är rätt otroligt som hon är energisk när hon ser dem. Hon blir både glad och rädd på samma gång men ändå är hon så nyfiken att hon bara måste fram och nosa. Med dammsugaren är det sämre, den är vekligen jätteotäck!
 
Den 28:e december kommer Ioanna och Jörn hit från Tyskland och stannar i över en vecka. Det var Ioanna jag och Christian bodde tillsammans med i USA. Jörn lärde vi känna när han kom och hälsade på henne över jul förra året. Det kommer bli jättekul att träffa dem igen. Fina Ioanna tänk att vi ses snart äntligen <3
 
Nu ska jag fortsätta skriva, finns dock roligare saker att göra, som att gosa med Teij, fixa julklappar, pynta, allt egentligen förutom detta! Ha det fint!

Om

Min profilbild

Karin Swaij

Kreativitet. Konst. Inredning. Christian & Timoteij. Uppsala. Resor. Hälsningland. Fika. Kalifornien. Fru. Inspiration. Lycka.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela