22 juni 2011: Semester!

Publicerad 2011-06-22 22:04:31 i Allmänt,

Vi packar väskorna och åker till vårt Sunnäs!

Har fixat lite i schemat och lyckdes få ihop så jag fick fem dagar ledigt, underbart är ordet. Ska bli skönt att åka upp till Hälsingland och träffa alla och fira midsommar! Idag kom mamma hit, vilket var en överraskning! Vi har sprungit lite i affärer, shoppat lite och ätit god mat. När pappa sedan kom och hämtade mamma så åt vi paj och drack kaffe. Var väldigt roligt att ha dem här!

Schemat för juli samt Augusti kom hem i brevlådan idag med, mitt var okej. Christians vet jag inte vem som satt, måste ha blivit en missuppfattning. Men det ordnar sig, gör om och gör rätt helt enkelt! Nu behöver vi inte fundera på det, semester som sagt!

Packar gör jag i morgon, nu sitter jag med ansiktsmask. Måste ju göra mig fin inför midsommar! Till veckan kommer lite bilder ut på de nya plaggen jag köpte idag. En shortsklänning, en sommarklänning, ett par shorts samt ett par leggings. Kände att jag behövde lite nytt i sommargarderoben.

Ha en underbar midsommar!

Om

Min profilbild

Karin Swaij

Kreativitet. Konst. Inredning. Christian & Timoteij. Uppsala. Resor. Hälsningland. Fika. Kalifornien. Fru. Inspiration. Lycka.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela