Äntligen:

Publicerad 2014-01-24 18:59:35 i Allmänt,

Äntligen kan jag lämna fyra år av akademiska studier bakom mig. Detta ska jag fira med att läsa litteratur jag själv valt, vara ledig när jag är ledig och alltså inte behöva plugga varje minut som finns till övers, välja mer ekologiska produkter när jobbpassen ökar och jag ska fira både mig och Christian med en Londonresa i februari! Är så stolta över oss båda!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: mamma

Publicerad 2014-01-24 19:34:35

Vi grattulerar er bägge för att ni varit så målinriktade och klarat av era studier.Nu börjar det energi krävande jobbet att fånga ett arbete som passar.Men enviasa är ni bägge två så med era stödtill varadra sån faller alla bitarna på plats nu eller senare ,det är ett led i livet.Kram från oss på Voltvägen

Svar: <3
Karin Swaij

Postat av: farmor

Publicerad 2014-01-25 17:35:37

Ja vad skönt att ni är klara med era studier. Ni har varit väldigt duktiga och målmedvetna. Va kul att ni åker till London. Måste koppla bort allt läsande, Nu får ni kolla in någon mysig pub där i stället. Såg att ni köpt tekoppar för presentkortet. Bra att ni kunde köpa den sort som ni ville ha.
Kramar från Farmor,

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Karin Swaij

Kreativitet. Konst. Inredning. Christian & Timoteij. Uppsala. Resor. Hälsningland. Fika. Kalifornien. Fru. Inspiration. Lycka.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela